WARNING - Your browser's javascript capabilities are disabled. Please check your browser's settings and enable javascript to get the best experience with WA Community.

The building inspired by local architecture - a traditional form of log-construction very typical to this area. The project refers to tradition also in construction methods, materials, form and proportion of the building. Due to plot location it was very important to minimize water and energy needs. Rainwater harvesting, greywater reuse, solar collectors and LED lighting were implemented.
2007
Michal Pajakiewicz Magdalena Rolka

Restroom in The National Park by Michal Pajakiewicz in Poland won the WA Award Cycle 8.

Please find below the WA Award poster for this project.



133 times downloaded
preview download
Uploaded April 22, 2010 - 00:15 / Updated April 25, 2010 - 20:37

Favorited 1 times

Rated 11 times

Other Projects by Michal Pajakiewicz