WARNING - Your browser's javascript capabilities are disabled. Please check your browser's settings and enable javascript to get the best experience with WA Community.

A canteen building for a charitable hospital at Bangalore. Idea was to open the canteen to the green surroundings. Also to keep the costs down. Exiting trees were saved and courtyards introduced. By doing this we got natural light and ventilation throughout the day.This has helped them to avoid using Lights and Fans,which has inturn helped them save evergy and costs. The most important thing is that the doctors love the place ,because it gives them a serene break amongst the greenery from their hectic schedule of saving lives.....
2006
2007

Canteen building for Baptist hospital by Shailendra Arbole in India won the WA Award Cycle 4.

Please find below the WA Award poster for this project.



104 times downloaded
preview download
Uploaded April 11, 2009 - 19:58 / Updated April 11, 2009 - 20:00
Photographer : Shailendra Arbole
Photographer : Shailendra Arbole
Photographer : shailendra arbole
Photographer : shailendra arbole
Photographer : shailendra arbole
Photographer : shailendra arbole
Photographer : shailendra arbole

Rated 18 times

Other Projects by Shailendra Arbole

Farmhouse in the fields
Farmhouse in the fields
India

SPOCO school
SPOCO school
India

Farmhouse on a hill
Farmhouse on a hill
India

weekend home
weekend home
India

BEEJ BHAVAN
BEEJ BHAVAN
India