WARNING - Your browser's javascript capabilities are disabled. Please check your browser's settings and enable javascript to get the best experience with WA Community.

Description

The building inspired by local architecture - a traditional form of log-construction very typical to this area. The project refers to tradition also in construction methods, materials, form and proportion of the building. Due to plot location it was very important to minimize water and energy needs. Rainwater harvesting, greywater reuse, solar collectors and LED lighting were implemented.

Designed

2007

Project team

Michal Pajakiewicz Magdalena Rolka

WA Award

Restroom in The National Park by Michal Pajakiewicz in Poland won the WA Award Cycle 8. Please find below the WA Award poster for this project.

poster
Downloaded 161 times.

/

Favorited 1 times

Rated 11 times